• GUSK - Roslagsbro IF 6-0 (3-0)

Gårdagens match blev en uppvisning i hur man vinner fotbollsmatcher d v s genom hårt arbete och en stark vilja samt givetvis genom att göra mål på chanserna. Sportchefen visade, som sig bör, hur det ska gå till genom att på en passning från Jonatan direkt slå till bollen med vänster fot som sedan gick över målvakten och in i bottre. Ett härligt mål av Kango, 1-0 i minut 2. Det dröjde bara till den 9:e minuten innan Kango sköt in bollen framför mål, målvakten kunde inte hålla den utan lämnade en retur och Jonatan, som var på plats, kunde lyfta bollen över honom och in i mål, 2-0. Det gick ytterligare fyra minuter och Adar fälldes i straffområdet och Haris förvaltade straffsparken på ett säkert sett, 3-0 inom 15 minuter. I den 32 minuten tilldelades också Roslagsbro en straffspark men den räddade William, snyggt och viktigt. Den andra halvleken bjöd på två snygga och liknande mål. 4-0 i 60 min genom att Haris drev ner bollen till kortlinjen och passade in den framför mål där Gabriel sköt den i mål och 5-0 i den 68 min då Troy gjorde löpningen och Adar vinklade in bollen i mål. Slutresultatet 6-0 fastställde Troy i den 92 min genom att på ett djupledspass från Aria ta löpningen mot kortlinjen men denna gång gick han själv mot målet och sköt den i mål vid första stolpen En skön seger och nu hoppas vi att känslan och förmågan att vinna från denna match stannar kvar i vårt medvetande till bortaderbyt mot IFK på lördag. Målgörare: Kango, Jonatan, Haris, Gabriel, Adar och Troy. Matchens lirare i vårt lag: William G, utsedd av samarbetspartnen Saxen Barbershop https://www.saxenbarbershop.se/ Foto: "Tobbe" arkiv Herrfotbollen Gusk Herr för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Hemmamatch mot Roslagsbro IF

I morgon lördag ska vi möta ännu ett lag som kommer från division 4 nämligen Roslagsbro IF. Laget kom tvåa i div 4 Uppland förra året och kvalade sig till div 3 status. Vi har stött på laget i Upplandscupen 2022 då vi förlorade semifinalen efter straffläggning. Roslagsbro har två segrar och två oavgjorda och har därmed 8 poäng mot våra 6. Alltså en myckert viktig match för oss. Matchen spelas på Lötens konstgräs och börjar kl 15.00 Vi hälsar motståndarna, domarna och er i publiken välkomna! Entréavgiften är 60 kr. Swishnummer 123 023 03 59. Kiosk finns. Det finns också möjlighet att köpa föreningens specialdesignade keps från EP Emilio Pendenza http://www.emiliopendenza.com Foto: "Tobbe" arkiv Herrfotbollen Gusk Herr för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Nytt herrlag i GUSK

På söndag är det fråga om en historisk händelse inom herrfotbollen i GUSK. Då spelar GUSK 2 sin första seriematch i division 8. Senast vi hade ett andralag var 2016 som då slutade på 10:e plats i division 4 Uppland. Nu gör vi en omstart genom att vårt juniorlag där de flesta spelarna är födda 08 också bildar stommen till seniorlaget. Flera äldre spelare som tidigare varit med i GUSK har också anslutit sig till truppen. Vår förhoppning är att vi åter ska få en naturlig länk mellan pojk- junior- och seniorsidan också inom herrfotbolllen. För er som är nyfikna så är ni välkomna ner till Johannesbäcksskolan kontgräs på söndag 5 maj kl 16.10 för att se matchen GUSK 2 - Östervåla IF. Herrfotbollen Gusk Herr för 15 dagar sedan 0kommentarer