• Kallelse för spelformsutbildningar GUSK

Under vecka 16 och 17 kommer vi genomföra Spelformsutbildningar för barn- och ungdomsfotboll. Spelformsutbildningarna riktar sig till ledare och tränare och är en genomgång för vad som är specifikt och viktigt att jobba med i respektive spelform. Dessutom kommer dessa utbildningar ta upp innehållet i GUSK Spelarutbildningsplan för aktuell spelform och knyter således ihop spelformen med spelarutbildningsformen. Utbildningarna bygger på SvFF Spelformsutbildningar och GUSK Spelarutbildningsplan, den som håller i utbildningarna är GUSK fotbollsutvecklare Emil Ohlson. Datum för de olika tillfällena är: • Måndag 15/4 kl 18:00-20:00; 7 mot 7 • Torsdag 18/4 kl 18:30-20:30; 9 mot 9 & 11 mot 11 (kombinerad) //notera: annan tid än övriga • Onsdag 24/4 kl 18:00-20:00; Fotbollsskolan & 5 mot 5 Utbildningarna körs i klubblokalen. Då spelformsutbildningarna och spelarutbildningsplanen är en viktig del av grunden för årets verksamhet i lagen vill vi att alla lag har minst en representant på plats, men alla är givetvis välkomna. Vänligen meddela om ni kommer eller inte till Emil Ohlson via mail: emil.ohlson@outlook.com Meddela innan kl 12:00 den dag ”er” spelform genomförs. Genomförandet av spelarformsutbildningar är även en del av GUSK certifiering, så det viktigt även för föreningen att ni deltar. Under utbildningarna kommer vi även diskutera och gå igenom hur samarbetet mellan fotbollsutvecklare och ledare skall genomföras för att kunna ge bästa möjliga stöd och utvecklingsmöjlighet. Har ni frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta Emil eller Fredrik. Kontaktuppgifter: Emil Ohlson - Fotbollsutvecklare Tel: 070 – 297 15 44 Epost: emil.ohlson@outlook.com Fredrik Bernhardsson – Sportchef Tel: 076-809 03 06 Epost: fredrik@gusk.se Gamla Upsala SK 4 apr 0kommentarer
  • GUSK - Älta IF 2-1 (2-0)

Dagens match blev det vinst, den och ett lugn i vårt spel tar vi med oss till seriepremiären. Vi förde spelet framför allt under den första halvleken då vi också genom 1-0 i 10:e minuter, skott i bortre av Kango, och 2-0 i 16:e minuten, nick av Jesper på ett inlägg från Deniz, grundlade segern. I den andra halvleken flyttade Älta fram sitt försvarsspel och kunde därmed skapa en del farligheter men målet 2-1 kom först i matchens sista minut. Om en vecka börjar allvaret d v s seriestarten borta mot Märsta IK. Foto: "Nisse" Gusk Herr 29 mar 0kommentarer
  • Sista träningsmatchen

I morgon, fredag, spelar vi vår sista match innan seriestarten. Vi möter div 3 kollegan från Södra Svealand, Älta IF. Älta är nykomlingar i div 3, kvalade förra året upp från div IV. Premiärlaget i Zaines huvud nu? Matchen spelas på Lötens IP och börjar kl 13.00. Välkomna!! Gusk Herr 28 mar 1kommentar
  • Nu kan du anmäla dig till sommarens fotbollsläger

Nu kan du anmäla dig till Sommarfotbollsskolan och Spelaren i Centrum som i år pågår följande dagar: Fredag 14/6 –torsdag 20/6 (ej lör-sön). Tiderna är 9.00 - 14.00. Sommarfotbollsskolan för barn 6-10 år håller till på Yrsa och Splearen i centrum för barn och ungdomar 11.-15 år håller till på Gamlis IP I menyraden här ovan finns anmälningsdokument och mer info till respektive läger Varmt välkomna Gamla Upsala SK 25 mar 0kommentarer
  • GUSK - Bollstanäs SK 3-1 (2-0)

Gårdagens match blev positiv för oss, både spel- och resultatmässigt, framför allt i den första halvleken. I den 8:e minuten skapade vår höga press ett bolltapp av en back i Bollstanäs som "gav" Haris bollen i straffområdet och han passade Kevin som lungt rullade in bollen till höger om målvakten till 1-0. Vår höga press gav ytterligare målchanser men vi fick vänta till slutet av första halvleken då Joel bröt en passning spelade till Haris i straffområdet som vände till höger och sköt bollen i mål till vänster om målvakten, 2-0. Vårt fina spel fortsatte i början av andra halvleken och i minut 55 passade Aria från sin högersida in bollen i mitten utanför straffområdet till Kevin, sprang efter in i straffområdet och fick tillbaka bollen och passade Haris som från fem meter stötte in bollen i mål, 3-0. Sedan gjordes många spelarbyten vilket gjorde det svårt att upprätthålla spelet. Bollstanäs reducerade efter en frispark till 3-1 i minut 75. Nu återstår en träningsmatch på långfredagen innan seriestarten den 5 april borta mot Märsta IK. Foto: "Nisse" Gusk Herr 24 mar 0kommentarer
  • Träningsmatch mot Bollstanäs SK

Så är vi då på planen igen. Efter att ha tvingats ställa in träningsmatchen mot Falun förra helgen så ska vi i morgon lördag möta Bollstanäs SK. Skadeläget är förbättrat men fortfarande rehabtränade sex spelare vid gårdagens träning. Vi möter en seriekonkurrent som vi förra året förlorade båda matcherna mot i serien, ett bra test på var vi står just nu. Välkomna till Lötens IP där matchen börjar 17.00. Kaffe finns i kiosken. Foto: Tobbe, arkiv Gusk Herr 22 mar 0kommentarer